Chec cu banana

30/10/2021
Administrator

Ingrediente:
▪ 130 g faina alba, 130 g faina integrala, o lingurita praf de copt, 3 banane coapte, 80 ml
ulei de cocos sau de floarea soarelui, 2 oua, 3-4 linguri indulcitor de stevia, migdale –
optional


Mod de preparare:

✓ Piseaza bananele bine si amesteca-le cu ouale, uleiul si siropul de agave/artar

✓ Adauga peste amestecul de faina cu praf de copt si amesteca pana la omogenizare

✓ Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt adauga migdalele deasupra si
introduceti in cuptorul preincalzit la 175 de grade si lasati 50-60 min

✓ Faceti testul cu scobitoarea, iar cand aceasta ramane curate, preparatul este gata

*Poate fi pastrat feliat, in congelator pana la 2 luni de zile

Reteta realizata de medicul Nutritionist-dietetician Bianca Iordan.

Comentarii

Nici o postare găsită

Lasa un comentariu
Accesibilitate