Ingrediente (pentru 2 portii): 
• 60 g cuscus (o ceasca), 250 g cotlet de porc, 2-3 linguri bulion sau o lingura de pasta de 
tomate, 1/2 ceapa, un morcov, un ardei
 
Mod de preparare: 
✓ Se fierbe cuscusul in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj 
✓ Intre timp, intr-un alt vas, se caleste ceapa cu carnea taiata cubulete in putin ulei 
✓ Se adauga legumele curatate si taiate bucatele 
✓ Se adauga pasta de tomate, sare, piper si apa cat sa o acopere 
✓ Se lasa tocana pe foc pana cand scade apa si se ingroasa 
✓ Se serveste cu cuscus
Reteta realizata de medicul Nutritionist-dietetician Bianca Iordan.
Adauga inca 199.00 lei pentru a beneficia de transport gratuit! :)
Echipa Ofera culoare se ocupa cu crearea de accesorii destinate persoanelor cu diabet zaharat ce utilizeaza aparate de monitorizare a glicemiei, pompa de insulina sau penuri de insulina, aceste accesorii au rolul de a colora viata personei cu diabet.
SC OFERA CULOARE SRL
CUI: 43188448
Nr. R.C.: J35/3038/2020
Tel.: 0722845839
Email: contact@oferaculoare.ro