Ingrediente (2 portii):
• 400 g fasole galbena pastai (congelata), ½ ceapa rosie mica, un catel de usturoi, putin unt,
2 linguri pasta de tomate sau bulion de casa
Mod de preparare:
✓ Se fierb pastaile pentru cca 5 minute
✓ Intre timp ceapa si usturoiul se calesc in unt, la foc mic
✓ Se adauga pastaile peste ceapa si se calesc pentru aproximativ 5 minute
✓ Se adauga pasta de tomate, sare si piper si se mai lasa pe foc pentru inca 5 minute
Reteta realizata de medicul Nutritionist-dietetician Bianca Iordan.
Adauga inca 199.00 lei pentru a beneficia de transport gratuit! :)
Echipa Ofera culoare se ocupa cu crearea de accesorii destinate persoanelor cu diabet zaharat ce utilizeaza aparate de monitorizare a glicemiei, pompa de insulina sau penuri de insulina, aceste accesorii au rolul de a colora viata personei cu diabet.
SC OFERA CULOARE SRL
CUI: 43188448
Nr. R.C.: J35/3038/2020
Tel.: 0722845839
Email: contact@oferaculoare.ro