Supa crema de dovleac cu ghimbir

30/10/2021
Administrator

Ingrediente:
• 500 g dovleac, 200 g iaurt grecesc, 80 ml lapte de cocos sau smantana dulce 12%
grasime, 1 cm ghimbir


Mod de preparare:

✓ Pune la fiert o oala cu apa, curate dovleacul de coaja si taie-l bucati
✓ Cand apa clocoteste adauga dovleacul si lasa-l la fiert pentru cca 15 min

✓ Dupa ce a fiert, clateste-l sub jet de apa si pune-l in vasul blenderului

✓ Curate ghimbirul si da-l pe razatoare sau taie-l bucatele mici

✓ Adauga ghimbirul in vasul blenderului, impreuna cu sare, iaurt grecesc si lapte de cocos

✓ Mixeaza bine 

Reteta realizata de medicul Nutritionist-dietetician Bianca Iordan.

Comentarii

Nici o postare găsită

Lasa un comentariu