Tocanita de naut cu legume

30/10/2021
Administrator

Ingrediente (pentru 2 portii):


Aveti nevoie de 400 g naut (din conserva), 200 g rosii, ceapa rosie, un ardei, 2 morcovi, usturoi -optional, patrunjel proaspat, 1-2 linguri de ulei de masline, sare


Mod de preparare:

✓ Cresteaza rosiile si opareste-le cateva minute in apa clocotita

✓ Decojeste-le apoi si taie-le cubulete

✓ Taie ceapa marunt si caleste-o in o lingura de ulei de masline sau in putina apa, adauga
apoi restul legumelor, nautul, condimente si apa cate sa le acopere

✓ Lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte, scade apa si se formeaza un sos

✓ La final adauga patrunjel proaspat tocat

Reteta realizata de medicul Nutritionist-dietetician Bianca Iordan.

Comentarii

Mi se pare foarte bună aceasta reteta și mai ales sănătoasă! Mulțumesc!
Lasa un comentariu